Acciones en Barcelona

Vídeo con Visita al CIE

http://bambuser.com/v/4702140

Explicación de las acciones:

Avui 14J, en el marc de la setmana de lluita contra els Centres d’Internament d’Estrangers, les fronteres, les batudes racistes i vols de deportació a tot l’Estat Espanyol, la Campanya Tanquem els CIEs de Barcelona ha realitzat dues accions.

 

Al matí hem portat el CIE al centre de Barcelona dibuixant el plànol del CIE a la Plaça del Àngels (davant del MACBA).  L’objectiu de “Portem el CIE al centre” ha estat fer visible allò invisible i donar a conèixer a la ciutadania altres cares de la marca “Barcelona”.  Així, s’ha reiterat que el CIE de Barcelona és part de la ciutat i que, en sí mateix, vulnera els drets de les persones que hi són internades.

 

A la tarda, hem anat al CIE per fer sentir les “Veus contra el CIE”. Han intervingut membres de la Campanya, d’Unitat Contra el Feixisme i el Racisme, de Migrastudium, de la Comissió de Defensa de l’ICAB, de l’Espai de l’Immigrant, de la Coordinadora per la Prevenció de la Tortura i de la Campanya Desobediència 2014. També han intervingut diversos artistes que han cantat cançons contra els CIEs .

 

Des de la Campanya s’ha traslladat el rebuig als CIEs com a part de l’entramat de deportació de l’Europa fortalesa, així com també s’han denunciat les polítiques migratòries que s’articulen a partir de la repressió, el control i l’expulsió de les persones sense papers. Durant l’acte, s’ha exigit, un cop més, el tancament dels CIEs,; la derogació de la llei d’estrangeria i de les legislacions que emparen el model de gestió migratòria; la fi de les deportacions i el compromís polític per a garantir la fi de les vulneracions de drets humans.

 

La Campanya pel Tancament dels CIEs continuarà treballant pel tancament dels Centres d’Internament d’Estrangers, per la fi de les deportacions i per a garantir els drets humans de totes les persones que pateixen els dispositius de la política migratòria.

 

Continuarem desobeint fins a tancar els CIEs, acabar amb les fronteres i no deixarem de lluitar, en Estats presents i futurs, per la lliure mobilitat, per la ciutadania universal i pel dret a la migració.

 

*Us adjuntem dues fotos de les accions.

 

Campanya pel Tancament dels CIE de Barcelona

http://tanquemelscies.blogspot.com.es/

@TanquemElsCIEs  www.facebook.com/tanquemelscies

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s